WELKOM IN MIJN WERELD

Ik loop het liefst op blote voeten. Pluk wilde planten en stop ze in mijn sla. Ik luister naar wat er door me heen wil bewegen en probeer me zoveel mogelijk over te geven aan daar waar ik naartoe geleid word.


Dans is voor mij een manier om het leven te belichamen. Muziek een katalysator. Ik verwonder en bewonder. Ik lach en ik huil.  


Hoe meer ik me thuis voel op deze aarde, hoe meer ik verlang naar "huis". Hoe meer ik verlang naar huis, hoe meer ik me thuis voel op deze aarde. 

Ik fotografeer, ik dwaal, ik zing, ik dans. Ik ben heks. Ik werk met kruiden en planten. Pluk paddestoelen uit het bos. Ik tuinier in mijn moestuin. Ik werk niet om te kunnen leven, maar leef mijn zielsmissie. Ik word blij van het vangen van licht met mijn camera. Het vastleggen van emotie, gevangen in een nano-seconde. 


Ik brouw helende plantmedicijnen, maak zalfven die je huid voeden. Ik pluk in de zomer de groente die ik zelf in het voorjaar zaai. Ik leef met de seizoenen en de maan. Met mijn voeten diep geworteld in de aarde en mijn hoofd in de wolken beweeg ik me door de wereld.